Gumarko j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Gumarko j.d.o.o. tvrtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

  • Proizvodi koje ste pogledali: koristimo da bi, na primjer, prikazali proizvode koje ste nedavno pogledali.
  • Lokacija, IP adresa i vrsta preglednika: koristimo za procjenu dostave i poreza
  • Adresa za dostavu: zatražit ćemo od vas da bismo mogli procijeniti cijenu/opciju dostave prije slanja narudžbe i/ili poslati vam narudžbu!
  • Također ćemo koristiti kolačiće kako bismo pratili sadržaj košarice dok pregledavate našu web stranicu. Više o kolačićima saznajte ovdje.

Kada kupujete na našim web stranicama, od vas ćemo tražiti da dajete osobne podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o plaćanju i opcionalne podatke o računu kao što su korisničko ime i zaporka. Prikupljene podatke ćemo koristiti za:

  • slanje informacija o vašem računu i narudžbi
  • odgovore na zahtjeve, uključujući povrate i prigovore
  • obradu plaćanja i sprječavanje prijevare
  • izradu korisničkog račun za našu trgovinu
  • poboljšanje rada i ponude naše web trgovine
  • slanje marketinških poruka, ako ih odlučite primati

Ako izradite račun, pohranit ćemo vaše ime, adresu, email adresu i telefonski broj, koji će se upotrijebiti za popunjavanje polja naplate prilikom buduće narudžbe.

Također ćemo pohraniti komentare ili recenzije, ako ih odlučite ostaviti.

Kontakt forme

Prilikom korištenja kontakt formulara na stranicama gumarko.hr prihvaćate da možemo spremiti i koristiti vaše osobne podatke.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Prikupljene podatke čuvamo sve dok od nas ne zatražite brisanje vaših podataka iz evidencije.

Sigurnosne mjere

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Korisnika i Gumarka odvija sigurnim protokolom. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka Korisnika. Ako Korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Vaša prava

Ako imate bilo kakvu primjedbu ili želite zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka iz evidencije, to možete učiniti putem naše kontakt forme.